Praktische info

Wanneer?

  • dinsdag
    • 18h45 – 19h45 (Women Self-Defense)
    • 20h00 – 21h30 (jiu-jitsu)
    • 21h30 – 22h00 (jiu-jitsu sparring)
  • vrijdag
    • 20h00 – 21h30 (jiu-jitsu)
    • 21h30 – 22h00 (jiu-jitsu sparring)
  • zondag
    • 12h30 – 13h30 (open mat)
    • 13h30 – 14h30 (Fit-jitsu)
  • 1 ste dinsdag, 1 ste en 3 de vrijdag van de maand: No Gi training.

Check onze kalender indien je zeker wil zijn of er een training is op een bepaalde datum en of deze training een speciale les is (masterclass, no gi, …).

Voor wie?

De trainingen kunnen gevolgd worden vanaf +/- 13 jaar, zowel voor mannen als vrouwen. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben in vechtsport. Maar ook als je al wel ervaring hebt, kan je bij ons toch veel bijleren.

Wij streven in onze sportclub naar een veilige omgeving waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht geslacht, etniciteit, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid. Eender welke vorm van discriminatie of pestgedrag wordt niet getolereerd.

Waar?

Mattenzaal 2 – sportpark “de Hoogt”,
De Hoogt 20,
2360 Oud-Turnhout

Lesgelden

Standaard 10-beurtenkaarten FIT 2 FIGHT kaart
€175 per jaar €70 €250
Tarieven zijn inclusief verzekering en lidmaatschap VJJF.
Trainingen in augustus worden gratis aangeboden.
2 gratis proeflessen voor jiu-jitsu, 1 gratis proefles voor Fit-jitsu en Women Self-Defense.
Je kan heel het jaar door aansluiten.
10-beurtenkaart is 12 maanden geldig.
Zowel 10-beurtenkaart als FIT 2 FIGHT-tarief geeft full access tot alle lessen van Fundamentals jiu-jitsu, Asahi Dojo en Fun 2 Sport.
via een attest van je ziekenfonds kan je een gedeeltelijke tussenkomst bekomen van het lesgeld.
Te betalen via overschrijving naar clubrekening BE76 0014 4872 3995 met vermelding van je naam en wat er betaald wordt.
Lesgelden worden onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.
Jiu-jitsu en Women Self-Defense zijn enkel combineerbaar via FIT 2 FIGHT-tarief. Fit-jitsu en Open Mat zijn steeds inbegrepen, ongeacht of je kiest voor jiu-jitsu of WSD.

Ongeval

Wanneer je een kwetsuur oploopt tijdens een training, moet je dit melden aan de verantwoordelijke clubleraar. Hij zal je een ongevalaangifteformulier meegeven dat je moet laten invullen door een arts en zo snel mogelijk moet bezorgen aan het secretariaat van de VJJF. Dit formulier vindt je ook op deze site (zie belangrijke documenten). Het ongevalsaangifteformulier kan je ook zelf afdrukken.

Je eerste training

Je mag in het begin meetrainen in gewone soepele kledij (T-shirt en lange broek). De andere leden zullen je zo goed mogelijk opvangen en begeleiden zodat je snel de beginselen van onze sport beet hebt. Wanneer je je inschrijft, na twee proeflessen, dien je ook een ju-jitsugi (trainingspak) aan te schaffen. Om het jezelf gemakkelijk te maken, kan je het inschrijvingsformulier afdrukken en ingevuld meebrengen. Dat spaart tijd.

Aankoop materialen

Het enige wat verplicht is bij inschrijving, is de aanschaf van een jiu-jitsupak (indien je er nog geen hebt). Een judopak is ook goed. Pas wel op met sommige karatepakken. Deze zijn vaak te licht en kunnen scheuren. Voor de sparring is de aanschaf van mma-handschoenen ook verplicht. Andere materialen zoals bokshandschoenen, kruisbescherming, scheenbescherming, mondbescherming, … raden we sterk aan voor de sparring en kunnen ook besteld worden via de club. Wij zullen een aantal vaste artikelen aanbevelen maar je mag ook zelf in je eigen materiaal voorzien. Hiervoor kan je een kijkje nemen op de webshop van Sepai Sports in Mol of elders.

Als je via onze club bepaalde materialen besteld, dan kan je genieten van een clubkorting.

Alle aankopen dienen op voorhand betaald te worden, liefst via de clubrekening BE76 0014 4872 3995 met vermelding van wat je besteld (+ evt. maat en/of kleur erbij vermelden).

Privélessen

Niet iedereen voelt zich geroepen of heeft de tijd om zich wekelijks toe te wijden aan jiu-jitsu als sportbeoefening.
Daarom biedt onze club ook aparte privélessen aan, gebaseerd op het Gracie Jiu-Jitsu Self-Defense Systeem.
Dit kan gaan om 1 enkele les of een lessenreeks, afhankelijk van je voorkeur.
Deze gaan door in onze mattenzaal en zijn geschikt voor volwassenen, kinderen (vanaf lagere school), gezinnen, senioren, als particulier- of bedrijfsactiviteit, …
Heb je interesse in zelfverdediging voor jezelf en/of je kind of ben je op zoek naar een toffe en leerzame training voor je collega’s, vul dan vrijblijvend het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.